Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Eden Hazard - Känner sig inte som en “Galactico”
Eden Hazard säger att han inte känner sig som en “Galactico” ännu efter sommarflytten från Chelsea som kan överstiga 150 miljoner pund i värde.

Speltips, Betting, News, Nyhet, Sport, Fotboll, Hazard, Real Madrid, Champions League
Hazard lämnade Chelsea för Real Madrid under sommarfönstret 2019

Hitta formen så är ordningen återställd

Real Madrid-anfallaren, 28 år gammal, har startat tre matcher i La Liga, men har ännu inte lyckats registrera ett mål eller assist.

Belgaren har ärvt topp-målskytten Cristiano Ronaldos nummer sju på tröjan och betraktas allmänt som hans ersättare för säsongen 2019/2020.

“Jag är inte en Galactico än. Jag måste visa att jag kan vara en”, sa Hazard.

“Vi vet alla om historien bakom tröjan med nummer sju på i den här klubben, och jag vill visa att jag kan vara den bästa i världen. Jag vill ge allt, inte bara i matcher utan också i träning”.

Hazard, som från början kostade 89 miljoner pund, kan möjligtvis starta aför Real Madrids Champions League-gruppmatch mot Club Brugge till kvällen, efter att ha spelat i nederlaget mot Paris St-Germain för två veckor sedan. Matchen slutade 0-3.

Wales-spelaren Gareth Bale har lämnats ur truppen trots att han startade i matchen som avslutade 0-0 mot rivalerna Atletico Madrid under lördagen. Däremot har mittfältaren Isco inkluderats.

Nederlaget mot Paris St-Germain lämnade Real Madrid i botten av grupp A och måste nu se till att plocka poäng.

“Jag kan göra bättre ifrån mig. Jag är också kritisk mot mig själv, men jag arbetar varje dag för att försäkra saker”, sade Hazard

“Allt är inte perfekt men vi är först i La Liga-tabellen, och förlorade mot Paris. Nu känner jag mig 100% redo och kommer att ge mitt allt i kommande matcher”.

Hazards debut för klubben försenades efter att han rev upp en lårskada dagen före säsongens start, med ex Chelsea-stjärnan säger att han “bara behöver göra mål” nu.

“När jag börjar göra mål och får bra prestationer blir allt lättare. Jag saknar ett mål eller assist för att börja vända på saker och ting”, tillade han.

Manager Zinedine Zidane stöttar Hazard att bli bättre och sa: “Jag vet att han kommer att segra här men det är viktigt att vara lugn och backa honom. Jag vet hur det fungerar, jag var värre när jag kom till Italien. Där tog det mig tre månader att komma i form, och i Madrid lite mindre”.