Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Ett nytt vinnande sätt att spela på med Lisandro Mare!
Missa inte chansen att hänga på Lisandro med en ny omgång som startar redan på tisdag!

Jag har testat ett nytt sätt att spela på och som ni ser på bilden med ett väldigt lyckad resultat. Det är en snöboll som rullar en gång om dagen med minst 2 i odds. Snöboll är inget nytt men det som är nytt för mig är sättet/val av spelen som jag är övertygad om är vinnande i längden.

På första bilden ser ni hur jag gick från 100 kr till 2399 kr och på den andra bilden så startade jag med lite högre summa och gick från 250 kr till 4791 kr på 4 steg! Anledningen till jag startade med liten summa var för att testa vad man kan åstadkomma med 100 kr men det krävs väldigt mycket disciplin för att hålla sig till iden eftersom första stegen inte kommer kännas av!

Fördelen med att spela på detta sätt:
- Man investerar en liten summa men kan vinna stort.
- Man har något att följa varje dag.

Jag har testat detta koncept två gånger senaste veckorna och båda satt ganska komfortabelt! Nu tänkte jag köra en ny omgång med start på tisdag. Jag kommer att starta med 250 kr och köra på samma sätt som sist. Ni som är intresserade av att vara med måste registrera er via någon av dessa 4 bolag som finns länkade nedan och gör en insättning på minst 250 kr. När detta är gjort så kan ni kontakta Lisandro Mare med ett PM via Facebook så bjuder jag in er till en privat messenger grupp. Alla spel som läggs upp kommer finnas på dessa 4 bolag. 

Ni är välkomna att bli medlemmar i vår facebookgrupp via denna länk: https://www.facebook.com/groups/Marebros/

LeoVegas 100% Bonus upp till 2000 kr

Mr Green 100% Vinstboost upp till 5000 kr

888Sport Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för

Unibet Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för

speltips, vinst, betting, tips, leovegas
LeoVegas vinst