Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Hålands framtid - Solskjaer säker på sin sak
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer säger att den lovande unga anfallaren Erling Håland har beslutat vad han vill göra när transferfönstret öppnas nästa månad.

Speltips, Betting, News, Nyhet, Sport, Fotboll, Haaland, Solskjaer, Red Bull Salzburg, united
Erling Håland spelade under Manchester United-managern Ole Gunnar Solskjaer i Molde

Vilken klubb vinner racet?

Håland, 19 år gammal, är en av de mest eftertraktade spelarna i Europa efter att ha gjort 28 mål i 22 matcher för Red Bull Salzburg den här säsongen.

Solskjaer arbetade med Håland under två år i Molde, vilket gav anfallaren sin debut vid 16 års ålder. Han förstås ha åkt till Österrike under torsdagen för att diskutera med tonåringen.

“Han vet vad han vill göra och vet vad han kommer att göra”, sade Solskjaer, när han frågades om han hade några råd till ungdomen.

“Jag behöver inte ge några råd till andra lags spelare”.

Bundesliga-duon Borussia Dortmund och RB Leipzig förstås ha registrerat ett intresse för nordmannen, som gjorde mål i sina första fem Champions League-gruppmatcher den här säsongen och som gjorde sin fulla internationella debut i september.

Hans karriär styrs av agenten Mino Raiola, som också tar hand om bland annat Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba.

United har vägrat att säga om de har ett officiellt bud på spelaren. Det är dock känt att de kommer att försöka göra några värvningar i januari om befintliga mål blir tillgängliga.

Solskjaer anser att nya tillägg skulle vara en fördel och alla affärer för Håland skulle hjälpa till att fylla klyftan som lämnades av Romelu Lukaku på 74 miljoner pund till Inter Milan under sommaren.

United kvarstår i fyra tävlingar, inklusive Carabao Cup, där de står som värdar för League Two-laget Colchester på onsdag.

Söndagens oavgjorda match (1-1 mot Everton), lämnar United på sjätte plats, fyra poäng efter Chelsea på fjärde plats.