Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Kieran Tierney - Tvingas avvakta innan debut
Kieran Tierney skrev i torsdags på kontraktet med Arsenal från Celtic, men debuten kan få dröja i en hel månad, meddelar Arsenal.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Arsenal, Premier League
Kieran Tierney skadeproblem - Missar premiären mot Newcastle 11/8

Arsenals effektfulla sista dag i fönstret

Under sommarfönstrets sista dag, torsdagen 8/8, förstärkte Arsenal sin backlinje med stjärnan från Skottlands storlag Celtic. Vänsterbacken blev värvad samtidigt som mittbacken David Luiz från Chelsea. Dessa blev lagets andra och tredje värvning till försvaret under denna sommarens fönster. 

David Luiz är redan igång med träningen och kan till och med få debutera i premiärmatchen mot Newcastle senare idag. För Tierney däremot, ser det mörkare ut. Arsenal meddelar att vänsterbacken har skadeproblem och att klubben hoppas att han är tillbaka i full träning med laget inom fyra till sex veckor.

Sedan tidigare saknas även Gunners Mesut Özil samt Sead Kolasinac till mötet mot Newcastle. Dessa två blev utsatta för ett rånförsök i norra London för ett par veckor sedan, och där är även anledningen till att de avvaktar premiärmatchen, enligt klubben. Personer i motorcykelhjälmar, som var beväpnade med knivliknande föremål, försökte stjäla Özils bil strax innan de blev ivägjagade av Kolasinac. Spelarna klarade sig som tur var undan utan skador och var tidigt tillbaka i träning igen. Enligt Sky Sports togs beslutet att låta spelarna vila upp sig mot Newcastle med anledningen av att polisen undersöker “ytterligare säkerhetsincidenter”.

Matchen mot Newcastle spelas klockan 15.00 på söndagen 11/8 och sänds live hos Viasat Sport Premium.