Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Lukakus drömdebut för Inter milan
Romelu Lukaku gjorde sin Serie A-debut för Inter Milan i måndags i en 4-0 vinst mot Lecce.

Speltips, Betting, News, Nyhet, Sport, Fotboll, Inter, Lukaku
Romelu Lukaku gjorde mål i 60 minuten för Inter i deras premiärmatch i Serie A

Klubbrekordssumma ger avkastning direkt - Debutmål

Den belgiske anfallaren, som signerades av Inter för en klubbrekord summa på 80 miljoner euro från Manchester United den 8 augusti, petade in det tredje målet för sitt nya lag i den 60 minuten.

Marcelo Brozovic gjorde det inledande målet i matchen för Inter, och endast tre minuter senare fick även Stefano Sensis skina. Första halvlek slutade 2-0 till Inter.

Antonio Candrevas satte totalstopp för Lecce när han smällde in sitt långskott upp i vänster kryss till 4-0. Innan detta hade Diego Farias från Lecce blivit avstängd på grund utav en otäck tackling.

Speltips, Betting, News, Nyhet, Sport, Fotboll, Inter, Lukaku
Stjärnan gör debutmål för fjräde gången i rad

Lukaku, som träffade mål 42 gånger i 96 matcher för United efter att ha anslutit sig från Everton för 75 miljoner pund i juli 2017, har nu gjort mål i sin debut för alla sina fyra klubbar. Inter, United, Everton samt Chelsea.

Inters coach Antonio Conte, som ersatte Luciano Spalletti i maj, hade identifierat Lukaku som ett viktigt mål över sommaren, och var väldigt nöjd med sin stjärnsignering.

“Romelu har kommit in i Inter-världen med stor ödmjukhet”, sa Conte. “Han är redo att arbeta för laget”.

“Det fanns en gnista, men nu måste vi bli en dynamit”, lade han till efter att ha övervakat en seger för hans första ligamål.