Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Manchester United fortsätter - Mandzukic i fokus
Manchester United är nära på att signera Juventus-anfallaren Mario Mandzukic efter att ha gått med på hans personliga villkor, enligt rapporter.

Speltips, Nyhet, Odds, Betting, Fotboll, Sport, Mandzukic, United
Mario Mandzukic - Juventus eller United?

Mandzukic tar över rampljuset från Dybala

Juventus har sedan en tid tillbaka varit intresserade av Romelu Lukaku där både Mandzukic och Dybala har erbjudits United som en del av affären.

Enligt MailOnline har Mandzukic nu talat sig fram till ett treårskontrakt värt cirka £120 tusen per vecka hos United. Andra rapporter hävdar att det rör sig om ett tvåårskontrakt.

Rapporten hävdar även att United och Juventus kommit överens om en avgift på £15 miljoner som prislapp på kroaten, men det kan då inkluderas i Lukakus totala avtal.

Mandzukic gjorde under förra säsongen 10 mål i 33 uppträdanden, men anfallaren är inte en del av Maurizio Sarris plan för laget efter att han lämnat London-klubben Chelsea tidigare i sommar.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Dybala, Juventus, United
Dybala - Juventus

Tidigare denna vecka hävdade rapporterna alltså att Juventus och United nått en överenskommelse om personliga villkor, men att affären beror på huruvida Dybala går med på att gå motsatt riktning eller ej. Alltså att skrivas över till United.

Enligt Sunday Times kräver Dybala en betydande ökning från hans nuvarande avtal med Juventus. Han skulle då behöva se sig själv tjäna drygt £190 tusen per vecka i United.

Dybalas representanter begär även de en provision på mer än £10 miljoner.