Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Nicolas Pepe klar för Arsenal - £72 Miljoner
Arsenal har slutfört undertecknandet av Elfenbenskustens Nicolas Pepe från Lille. Detta för en klubbrekordsavgift på £72 miljoner.

Speltips, Fotboll, Nyhet, Arsenal, Betting, Pepe
Nicolas Pepe - Arsenal

Signeringen utav stjärnan

Efter att ha signat Pepe säger Unai Emery följande:
“Nicolas är en högt rankad och begåvad “winger” som var önskad av många av de bästa laget i Europa”.

“Att skriva en topp-winger har varit ett av våra viktigaste mål i detta fönstret och jag är glad att just han blev resultatet. Han kommer att lägga takt, kraft och kreativitet, med målet att göra fler mål i laget”.

Pepe hade en enastående säsong med Lille under 2018/2019 och gjorde hela 23 mål och 12 assist i 41 spelade matcher. Han passar bäst ute på kanten där han kan klippa sig in med sin vänsterfot. En framåttänkande spelare som har en enorm hastighet. Något som är extremt farligt under speciellt kontringar.

Arsenal har en bra hastighet i sitt anfall med Pierre-Emerick Aubameyang, men att lägga till Pepe kan ge dem ännu mer av just detta. Genom att använda både Aubameyang samt Pepe kan Arsenal vända sig till en 4-2-3-1-formation och att då spela dem två på båda sidor av Lacazette. Det skulle lämna utrymme för Mesut Özil i mitten och sedan ytterligare två defensiva spelare bakom sig.

Speltips, Fotboll, Pepe, Nyhet, Arsenal, Betting
Napolis misslyckande - Nicolas Pepe

Arsenal förstås ha slagit Napoli till Pepes underskrift, och anfallaren kommer att ha på sig nummer 19 på Emirates.

Han blir Gunners fjärde signering under sommarfönstret efter Dani Ceballos, Gabriel Martinelli och William Saliba, som kommer att spendera säsongen på lån i Saint-Etienne.