Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Nyheter kring livebetting
Här nedanför kommer lite nyheter hur våra livespel kommer att se ut framöver, något vi verkligen brinner för men tack vare Facebook så uppstår väldigt många problem längs vägen.

Vi skapade vår Facebook grupp i augusti 2017 och fram till ungefär december 2018 har vi bombat med massa livespel då det är våran specialitet i grund och botten, visserligen har vi stor kunskap inom fotboll allmänt men livespel är något vi kört intensivt privat under väldigt många år. I början när vi skapade gruppen så funkade allting felfritt, aviseringar funkade perfekt och alla som hade tiden att spela, kunde haka på våra livespel utan att missa något spel.

Drygt ett år efter vi skapade gruppen så börja det krångla till, väldigt många som inte fick någon aviseringar trots att man bockat för att få det när något spel läggs upp och det blev bara värre och värre, inget vi kan göra från vår sida då det är Facebook som skapar detta problem. Vi har försökt kontakta Facebook för att få några svar om det är något som VI kan göra åt saken men efter ett par månader så har vi ännu inte fått något svar.

Som majoriteten i denna grupp vet om så har våra livespel varit en betaltjänst sen dag 1, det är enbart senaste månaderna vi kört helt gratis just pga vi inte vill ta emot någon sorts betalning om vi inte kan erbjuda något 100 procentigt, vilket vi inte kunnat göra då aviseringar krånglar för vissa. 

Vi har nu tagit beslutet att INTE köra några livespel i vår Facebook grupp, visst kan det komma något livespel här och där men vi kommer inte ha 4-5h sessions där vi nötar livespel som förr. Men vi kommer inte skrota detta helt, absolut inte då det egentligen är detta som gör oss unika och om jag inte har fel så är vi dem enda i Sverige som erbjuder en livespel tjänst. Vi kommer istället återgå till någon sorts VIP paket som vi hade förr, skillnaden denna gång är att vi kommer antingen köra i en app eller messenger vilket fungerar 100% felfritt utan några aviseringar problem. 

VIP kommer alltså vara en betaltjänst, vilket det alltid varit sen vi starta gruppen, vad kostnaden kommer att vara vet vi inte då vi inte bestämt hur själva upplägget kommer att se ut, MEN det kommer vara ett rimligt pris där alla som spelar har råd med, detta är enbart för dem som vill ha det där ''lilla extra'' utöver allt som sker gratis i denna grupp/hemsida. Mer info kring VIP kommer när vi spikat hela vårt upplägg men nu har vi iaf hittat en lösning vart vi ska spela utan att någon ska missa något spel vilket kan vara avgörande för + / - slutet av dagen. 

Hoppas detta ändå anses som en bra nyhet då både Rick och Lisandro blir kontaktade dagligen angående när vi kommer dra igång VIP igen, nu har ni lite mer information och förhoppningsvis kommer lite mer information när vi spikat vårt upplägg, ha en fortsatt trevlig kväll // Marebros