Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Paul Pogba - Mittfältarens återkomst försenad
Paul Pogbas Manchester United comeback kommer att försenas efter att han missat två dagars träning på grund utav sjukdom.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, News, Fotboll, Manchester United, Solskjaer, Paul Pogba
Paul Pogba kom till Manchester United från Juventus för 89 miljoner pund i augusti 2016

"Han har blivit väldigt sjuk"

Den franska mittfältaren förväntades återvända till träningen den här veckan efter att ha återhämtat sig från fotledsskadorna som har hållit honom ute sedan september.

Pogba deltog i sin brors bröllop i Frankrike i fredags, men behövde en check-up med Uniteds läkare i lördags. Hans symtom förvärrades under söndagen.

“Han har blivit väldigt sjuk”, sa Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer.

“Han har varit borta i två dagar, vilket inte är till nytta. Det sätter förmodligen honom tillbaka en hel del”.

Pogba har bara spelat sex matcher den här säsongen, efter att ha krävt operation för att korrigera fotledsskadan.

Solskjaer, vars sida spelar Carabao Cup-kvartsfinal på hemmaplan mot Colchester idag, avvisade idén om att United lärt sig hantera matcher utan Pogba.

Han sa att de saknade honom när de spelade oavgjort 1-1 hemma mot Everton i Premier League under söndagen.

“Det är matcher som mot Everton, till exempel när vi saknar den kreativa passen eller idén”, säger Solskjaer. “Han har den kvaliteten som inte många mittfältare i världen har, så det skulle vara bra att få tillbaka honom”.

Solskjaer avser att göra ändringar i sin startelva för Colchesters första besök på Old Trafford.

Det kommer sannolikt att innebära en till start för 18-årige anfallaren Mason Greenwood, som gjorde sitt sjunde mål för säsongen mot Everton.

Med två mål i 4-0 Europa League-segern mot AZ Alkmaar förra torsdagen förvandlades Greenwood till ett utav Uniteds mest kraftfulla attackvapen. Och Solskjaer säger att det blir svårt att försöka lämna honom från startelvan.

“Det är väldigt svårt att sätta ett lag där ute utan att ha Mason i mitt sinne, ja”, sade han, som själv var en produktiv anfallare för klubben mellan 1996 och 2007.

“Jag minns när jag kom till klubben och gjorde några mål, jag kände att jag kunde prestera bättre. Chefen brukade säga att det var svårt att hålla spelare som gjorde mål utanför laget. Det är samma sak med Mason”.