Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Raheem Sterlings nivå - Mot Messi och Ronaldo enligt Pep
Manchester City-manager Pep Guardiola säger att Raheem Sterling kan ha möjlighet att nå samma nivå som både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Speltips, Betting, News, Nyhet, Fotboll, Sport
Fem mål efter fyra spelade matcher i Premier League denna säsong

Fina ord från Pep och Southgate

Efter två fina uppträdanden för England den här veckan sa coach Gareth Southgate att Sterling har potential att bli lika bra som duon.

Guardiola säger “Ingen kan jämföra” sig med just dem för närvarande, men att Sterling borde sträva efter att nå den nivån.

“Det skulle vara en dröm för honom och för oss alla”, sade spanjoren.

“Om Raheem kan rikta in sig på den här nivån, wow”.

“Vi kommer att hjälpa honom, och naturligtvis kan han göra det själv, men jag kommer inte vara killen som sätter gränser för att avbryta det”.

“Men just nu är det ingen i alla klubbar i världen som kan jämföra sig med dessa två killar och vad de har gjort varje vecka de senaste tio åren”.

“De är absolut legender och ingen kan jämföra sig med dem, ingen”.

Sterling har gjort åtta mål i åtta matcher för klubben och landet den här säsongen, inklusive båda EM-Kvalmatcherna mot Bulgarien och Kosovo.

Guardiola säger att han hoppas att Sterling inte bli distraherad av berömmen för sina föreställningar.

“Jag är så glad för hans skull, för hur han spelar här och med landslaget, men förhoppningsvis kommer han inte läsa allt för mycket”, sa han.

“Han kan inte lyssna på den här typen av saker, det skulle inte vara bra för honom, för ingen kan jämföra sig med Cristiano eller Messi”.

“Jag är så nöjd med vad han har gjort sedan vi har varit tillsammans, inte bara just nu. Allt som har hänt med honom har varit bra eftersom han har en otrolig arbetsetik och är en otroligt trevlig kille. Jag är glad över honom”.