Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

“Sadio Mane är INTE en filmare” - Jurgen Klopp
Sadio Mane “är inte en filmare” enligt Reds-chefen Jurgen Klopp, trots att anfallaren fick ett gult kort för brottet i helgen.

Speltips, Sport, Betting, News, Nyhet, Fotboll, Odds, Liverpool, Mane
"Mane är inte en filmare" - Klopp svarar på Guardiolas kommentar

Mane i fokus

Mane, 27 år gammal, blev varnad i den 37:e minuten av Liverpools 2-1 vinst över Aston Villa under lördagen.

Manchester Citys manager Pep Guardiola har efter detta nämnt att proffset “ibland filmar”.

“Jag är inte 100% säker på om han talade om Sadio eller om oss i allmänhet”, sade Klopp i en nyhetskonferens i måndags.

“Jag hörde inte Sadios namn och vet inte heller hur han (Guardiola) kunde veta om någon incident så tidigt”.

“Jag kan säga att Sadio inte är en filmare. Det var en situation i Aston Villa-matchen där han fick kontakt och föll ner, det var kanske inte en straff men det var kontakt. Det är inte som om han hoppade över ett knä och gick ner”.

Speltips, Sport, Betting, News, Nyhet, Fotboll, Odds, Liverpool, Mane
Sadio Mane föll till marken i straffområdet efter en tackling från Aston Villas Frederic Guilbert, men blev sedan varnad med ett gult kort efter att VAR bekräftat att det inte blev straff. Mane fortsatte spela och gjorde avgörande målet i 94:e minuten

Liverpool är i toppen av Premier League, sex poäng före andra platsens Manchester City. Dessa två lagen möter varandra på söndag på Anfield.

Tysken sa att han “inte var på humör för att prata om Man City” eftersom de röda spelar mot den belgiska sidans Genk i Champions League först.

Till frågan om han förbjudit orden “Manchester City” tills efter tisdagens match svarade Klopp: “Du kan säga orden Man City, du får bara inte tänka på det”.

“Historien som pojkarna skrivit under de senaste tre åren är bara möjligt eftersom vi alltid varit fokuserade på nästa match”.

“Ingen tänker på att City är på söndag. Alla tänker att Genk är på tisdag”.

“Jag tvivlar inte alls på mina spelare, jag skulle känna mig lite utskämd om jag var tvungen att säga till dem: “Tänk inte på Man City redan”.