Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Marcus Rashford - Skadad efter matchen mot Wolves
Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjaer säger att hans beslut att spela Marcus Rashford “backfired” efter att anfallaren gick av med en ryggskada.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, News, Fotboll, United, Rashford
Marcus Rashford kom in som en 64:e minuters ersättning för Daniel James, men gick sedan av i den 80:e minuten, med Jesse Lingard som ersättare

Oroligt inför match mot Liverpool

Rashford, 22, ersattes i den 80:e minuter efter att han varit på planen i 16 minuter när United slog Wolves med 1-0 i deras FA Cup runda tre.

Den engelska spetsen har gjort 22 mål för klubben och landet den här säsongen.

Solskjaer, vars sida spelar mot Premier League-ledarna Liverpool på söndag, sade att Rashford “inte kan springa”.

“Han kommer att testas de närmaste dagarna - vi måste se efter innan söndag”, tillade norrmannen.

“Jag ville inte spela honom. Jag tror att han fick ett knä eller liknande i ryggen, men han har haft problem ett litet tag nu. Det är därför vi har hållit honom borta [från start mot Wolves], men vi behövde vinsten”.

På frågan om beslutet att spela Rashford slog hårt svarade Solskjaer: “Han var involverad i målet, men det slog oss hårt”.

“Han är snabb på att läka och han kommer definitivt att gå igenom lite smärta, men vi har sett hur mycket han har kämpat på sistone”.

“Han har varit helt toppen den här säsongen så vi gör allt vi kan för att få honom i form för söndagen. Om han inte är det, kommer vi att spela utan honom”.

Rashford har medverkat i 13 matcher - med start i 11 av dem - sedan början av december och har gjort nio mål under den perioden.

United kommer nu att spela antingen Watford eller League One-sidan Tranmere på hemmaplan i den fjärde omgången av FA Cupen den 26 januari.

Solskjaers lag är på femte plats i premier League, med i de sista 32 i Europa League och ligger under mot Manchester City 3-1 efter öppningsmatchen i deras Carabao Cup semifinal.