Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Willian José till Tottenham?
Som det är förstått har anfallaren valts av Jose Mourinho för att ersätta Harry Kane och en övergång till Premier League-klubben är nu nära.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, News, Fotboll, Willian Jose, Tottenham, Real Sociedad
Real Sociedads främsta målgörare har stått för åtta mål efter säsongens 20 spelade ligamatcher

Brasilianska anfallaren att anta sin största utmaning i karriären?

Willian José är spelaren som Mourinho har valt att ersätta den skadade Harry Kane. Klubbkaptenen är borta till april månad och Spurs går in i transfermarknaden för att värva en ersättare. Rapporter har kommit in om att allt är på plats för anfallaren att skriva på med Spurs, och han reser till London för att diskutera.

Den brasilianska anfallaren förnyats med Real Sociedad i oktober 2018 fram till 2024, med en frigöringsklausul på 70 miljoner euro. Om en överenskommelse inte kan göras mellan de två klubbarna, kommer klausulen inte att betalas.

Willian José har varit en av de viktigaste spelarna under Imanol Alguacil i Real Sociedads bra start på säsongen. Han är lagets främsta målgörare med åtta gjorda mål efter 20 spelade ligamatcher. Om affär görs, kommer Real Sociedad att förlora en av sina viktigaste spelare och kan komma in på marknaden för att hitta en ersättning för honom innan den stänger.

28-åringen spelade med Zaragoza och Las Palmas efter att ha kommit till Spanien för att spela med Real Madrids Castilla. Efter att ha anlänt till Spanien år 2014 är han nu beredd att ta tag i sin största utmaning i karriären när han lutar sig mot Premier League.