Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, riskfritt, leovegas

Exklusivt erbjudande bara för Marebros medlemmar

av Marebros| Fotboll, Kupong
Helgen börjar närma sig och då finns det alltid mycket att se fram emot för oss som älskar sport. I samarbete med LeoVegas så kan vi erbjuda alla nya kunder en 500 kr riskfri kupong utan något omsättningskrav!

Exklusivt erbjudande hos Marebros!
Sugen på vinna några tusen eller i värsta fall få tillbaka dina pengar? Vi kan nu erbjuda alla som inte har ett Leovegas konto 500 kr riskfritt på helgens kupong som jag och Lisandro Mare tagit fram, utan omsättningskrav!

Det enda du behöver göra är att registrera dig via länken nedanför ''rygga riskfritt'' och satsa exakt 500 kr på denna kupong (se bild). Sitter kupongen så har vi tjänat några tusen och kan göra uttag direkt, missas kupongen så får vi tillbaka dessa 500 kr och även då kan göra uttag. Med det sagt: Ingenting att förlora!
 

Viktigt:
Du måste satsa 500 kr och det måste vara exakt dem matcherna samt spelen vi valt ut. Du kan inte kombinera eget eller te.x köra asian lina på Ajax till lite högre odds. Det måste alltså vara exakt samma spel som på bilden nedanför. Detta är enbart giltigt för nya kunder som klickar på ''rygga riskfritt'' längst ner. Spelstopp lördag klockan 18:30, lycka till önskar vi på Marebros!

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, riskfritt, leovegas
Kupong Speltips

 

Rygga riskfritt

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn