Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, kampanj, betting, leovegas

Exklusivt erbjudande med 500 kr riskfritt spel!

av Marebros| Fotboll, Kupong
Ett Exklusivt erbjudande som endast är för Marebros medlemmar. I samarbete med LeoVegas kan vi erbjuda alla nya kunder 500 kr riskfri kupong utan något omsättningskrav och kan göra direkt uttag både vid vinst eller förlust!

Exklusivt erbjudande hos Marebros!
Sugen på vinna några tusen eller i värsta fall få tillbaka dina pengar? Vi kan nu erbjuda alla som inte har ett Leovegas konto ett riskfritt spel där du kan satsa 500 kr på helgens kupong som är tagen av Rick Mare, och detta helt utan någon omsättningskrav!

Det enda du behöver göra är att registrera dig via länken nedanför ''rygga riskfritt'' och satsa exakt 500 kr på denna kupong (se bild). Sitter kupongen så har vi tjänat några tusen och kan göra uttag direkt, missar vi kupongen så får vi tillbaka vår insats på 500 kr och även då kan vi göra uttag direkt. Vi kan alltså inte förlora något på detta upplägg! 
 

Viktigt:
Du måste satsa exakt 500 kr och det måste vara exakt dem matcherna som vi har valt ut. Du kan inte kombinera eget eller te.x köra Asian handicap. Det måste alltså vara exakt samma spel som på bilden nedanför. Detta är enbart giltigt för nya kunder som klickar på ''rygga riskfritt'' längst ner. Spelstopp lördag klockan 16:00, lycka till önskar vi på Marebros!

speltips, tips, odds, betting, foboll, leovegas
Speltips

Rygga riskfritt

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn