Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Söndagens Speltips - Bundesliga i fokus

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips kommer att flyga oss ner till Tysklands Bundesliga, där Bayer Leverkusen tar hem Fortuna Düsseldorf som gäster.

Speltips - Bayer Leverkusen VS Fortuna Dusseldorf:
Leverkusen
ställer upp med en hyfsad skadefri bänk, utan några större namn vid sidan om. Två raka vinster för hemmalaget vilket säkert höjer moralen i laget. Med tanke på tabellställningen är dessa tre poäng på spel väldigt viktiga även dem. Man placeras på sjätte plats, med två poäng under Schalke. En match färre spelad, vilket ger dem platsen vid vinst. Hyfsat tight tabell i år vilket innebär att det inte krävs allt för många poäng för att kravla sig längre upp, något som Leverkusen ser ut att vilja fokusera på. 

Fortuna Dusseldorf ser allt mörkare ut i år. Placeras gör man allra sist i tabellen, med endast 15 poäng hämtade från samtliga 18 spelade matcher. En målstatistik på 18 gjorda och hela 37 insläppta tar en inte långt upp. Någonting måste hända, men gör det det ikväll? Inte alls. Leverkusen är allt för speedade för att släppa helt mot ett bottenlag såhär. Självklart är det långt ifrån över för Fortuna, och det är endast 3 poäng upp till Mainz som placeras över sträcket. Endast en vinst frånd e åtta senaste spelade matcherna dock, och detta på hemmaplan mot nykomlingarna Union Berlin.

Jag tror på en total dominans från hemmalaget Leverkusen ikväll, och det är där investeringen också hamnar. Ett asian handicap trillar in till ett fint odds.

Bet: Bayer Leverkusen -1.0 AH
Odds: @1.54
Stake: 7/10 Units
Starts: 18.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn