Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Tidigt fredagsspel - Sydney FC VS Brisbane Roar

av Lisandro Mare| Fotboll, Australien - A League
Godkväll/godmorgon vänner. Fredag förmiddag finner jag ett härligt värde i den australienska ligan A-League.

Speltips - Sydney FC VS Brisbane Roar:
Sydey står som etta i A-League för tillfället, och spelar för att behålla denna position. En näst intill felfri säsong hittills, med 12 vinster, ett kryss och en förlust efter säsongens 14 första rundor. Hemmaplanen är fortfarande fläckfri, där man vunnit sina sju matcher av sju möjliga. Hela 18/6 i målskillnad, vilket är imponerande siffror med tanke på att motståndet defenitivt varit tufft.

Adam Le Fondre, lagets främsta anfallare, har spelat samtliga 14 matcher för laget, där han även smällt in 14 bollar i nätet. Ett snitt på ett mål per match efter hela 14 matcher är en väldigt bra statistik. Fredagens match är en självklarthet för Le Fondre att starta, och då han även står som lagets primära straffskytt känns det som att ett mål här bör komma. 

Brisbane Roar spelar även de i en bra period just nu, där man inte förlorat på fem raka matcher. Innan dess gick det allt knackigare dock, och man känner nu äntligen att man lyckats bryta sig ur svackan. Tuff bortamatch står såklart på spel här dock, och man behöver arbeta hårt i försvaret för att lyckas ta med sig poäng här. Just Brisbane har däremot inte något jätteförsvar att skryta om, trots resultaten på sistone, och man bör inte kunna stoppa ett heltaggat Sydney som dessutom står på ett bekvämt hemmagräs.

Dagens speltips kommer att ligga på spelaren Adam Le Fondre i Sydney FC att göra minst ett mål. Med tanke på hans otroliga form och stora förtroende hos coachen känns detta bekvämt. Ett alternativ för er som vågar lite extra, är anfallaren Kosta Barbarouses som målskytt. Även han har en bra form och har visat sig fullt godkänd som målskytt. Oddset på honom ligger hyfsat högt, @2.45 för att vara mer exakt, och kan absolut vara värt en slant.

Bet: Adam Le Fondre målskytt
Odds: @1.65
Stake: 4/10 Untis
Starts: 09.30 31/1

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn