Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Barrow - Torquay

av Lisandro Mare| Fotboll, England - National League
Dagens speltips hittar ni i Engelska National League mellan Barrow - Torquay.

Barrow - Torquay
Barrow leder välförtjänt ligan med 5 poäng och har dessutom en match mindre spelad. Man är i en strålande form och har endast förlorat 1 av 22 senaste matcherna. Förlusten kom just mot dagens motståndare där man förlorade på bortaplan med 4-2, men bra att veta i den matchen så fick man en straff och utvisning emot sig redan efter 42 minuter. Man lär ju vara riktigt revanschsugna idag. Barrow kommer från två raka bortamatcher där man kryssade i båda och det ska man också vara nöjda med då man mötte bra motstånd! Barrow har annars en fin hemmastatistik där man har vunnit 8/10 senaste och kryssat i 2 matcher, gjort mål i samtliga 10 och hållit nollan i 6 av dem.

Torquay ligger i mitten av tabellen och har faktiskt lyft sig något efter en lång svacka där man hade 7 raka förluster. Trots det lilla lyftet så är formen fortfarande inte så jätte bra. Man har bara lyckats göra mål i 1 av 4 senaste matcher och den kom mott bottenlaget Flyde. Bland dem 4 matcherna så har även mött Dagenham som ligger på 20 plats och nu senaste Ebbsfleet som ligger näst sist i tabellen och ändå inte kunnat måla.

Borrow har visat väldigt fin stabilitet väldigt länge och kommer med största sannolikhet att ta klivet upp nästa säsong. Två raka kryss matcher för Borrow är en för mycket och det är dags att inkassera 3 poäng inför en hemmapublik.

Speltips: Barrow vinner
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn