Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Lördagens Speltips - Mainz VS Bayern Munchen

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Fredagens målskytt bockas av med gröna siffror, och vi rullar vidare med samma ambition till lördagens! Idag står Mainz på hemmaplan mot jättarna Bayern Munchen i tyska Bundesliga!

Speltips - Mainz VS Bayern Munchen:
Mainz
hittas nere på 15:e plats av 18 möjliga i tabellen, och ser inte ut att lyckas göra något åt den horribla situationen. Försvaren är allt för ihåligt för tillfället, och man lyckas inte heller få något spel anfallsmässigt. Senaste sex ligamatcherna har resulterat i fem förluster och en vinst, och denna mot Werder Bremen, där man lyckades få till en bra match med framgångsikt spel både framåt och bakåt. Detta gav en smula energi och hopp, som sedan slogs ner kraftigt av Freiburg matcher därpå, då man förlorade med 1-2 på hemmaplan.

Idag ställs man mot vad som varit ligans bästa lag i många år, och kvalitén på både spelare, coach och spelstil är extremt ojämn. Man vet mycket väl hur mycket dessa tre poäng på spel är värda för just Beyern, vilket inte gör det lättare mentalt inför dagens möte. Även om Mainz självklart kan behöva dessa poäng minst lika mycket, bör man inte lyckas lösa något med tanke på kvalitén.

Bayern Munchen placeras alltså på andra plats i tabellen, med endast ett poäng bakom första platsens Laipzig. 39 poäng på 19 spelade ligamatcher, 55 gjorda och 22 insläppta mål. Från endast de senaste 4 ligamatcherna spelade, har man lyckats näta hela 20 gånger, men bara släppt in två mål. Samtliga matcher vinner man med minst två mål, och Bayern ser totalt orubbara ut för tillfället. En match mot bottenlaget Mainz ska inte kunna stå i vägen för drömmarna om en förstaplacering i år igen.

Robert Lewandowski står som vanligt på planen vid startminuten, redo för att näta. Hela 21 gjorda mål denna säsongen, vilket är en otrolig prestation av polacken. Idag kommer jag att spela på Bayern Munchen med ett handikapp på -1.5, vilket innebär att bayern måste vinna med minst två mål. Spelet har suttit i de fem av sex senaste inbördes mötena som spelats de senaste åren, och Bayern har löst spelet i sex raka ligamatcher.

Bet: Bayern Munchen -1.5 AH
Odds: @1.50
Stake: 6/10 Units
Starts: 15.30 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn