Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Nederländsk Dubbel Trubbel

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Ereste Divisie
Äntligen har fredagen anlänt, och marknaden i fotbollens värld öppnar upp sig. Ikväll spelas en dubbel trubbel i Nederländernas andraliga Eerste Divisie.

Speltips (1) - Cambuur VS Maastricht:
Cambuur, ligans ledare på hela 51 poäng, ställs på hemmaplan mot ett lag från den nedre delen av tabellen. För att slippa riskera att hamna i playoffen behöver man plocka så många poäng det bara går nu mot slutskedet av säsongen, trots att det är ganska många omgångar kvar. Andraplatsens Jong Ajax ligger endast ett poäng bakom, samt tredjeplatsens Volendam två poäng bakom.

Åtta vinster, ett kryss samt två förluster på hemmaplan denna säsong, och med 25 poäng hemplockade landar man på en väldigt positiv målskillnad som 32 gjorda och 11 insläppta. Detta möte bör redan vara avgjort, och jag tror att just Cambuur kommer att stänga ner MVV rätt snabbt och smidigt.

MVV Maastricht placeras alltså längre ner på 15:e plats av 20 möjliga, och bortaplanens resultat är inget att skryta med. Endast fem poäng hämtade, en vinst, två kryss samt nio förluster. Målskillnaden på 12 gjorda och 29 insläppta är inget bra alls. Även på en bra dag här ska motståndet vara för tufft och peppat för att tappa poäng.

Speltips (2) - NAC Breda VS TOP Oss:
NAC Breda står för tillfället i en playoff-position, med endast tre poäng ovanför sträcket, och poängen här är alltså väldigt viktiga att hämta hem. Breda har visat god potential denna säsong, och kanske till och med förtjänar en högre position än vad de står i. Man möter ligans sämsta bortalag, vilket inte bör vara några större problem. Kvalitén på lagen ligger ganska långt isär här.

TOP Oss, med endast en vinst, ett kryss och hela 10 förluster på bortaplan har inte mycket att spela för här. Man vet mycket väl vilket lag man står emot, och har allt för långt att klättra för att nå någon playoff-position. Motivationen är inte den samma som hos Breda.

Jag kommer att spela en dubbel på dessa två lag i 1X2 marknaden. Raka ettor på Cambuur samt NAC Breda står på tapeten!

Bet: Cambuur + NAC Breda att vinna matchen
Odds: @1.50
Stake: 7/10 Units
Starts: 20.00 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att fölora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn