Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Verona - Juventus

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Verona tog poäng senast borta mot Lazio som är en ligans starkaste lag och nu ställs man mot ännu större gigant! Kan man stå emot Juventus och en stekhet Ronaldo som jagar rekord?

Verona - Juventus
Verona har verkligen imponerat denna säsong och har varit väldigt svårslagna den senaste tiden. Sist man förlorade var 8 omgångar sedan borta mot Atalanta där man åkte på 3-2 förlust på övertid. Laget tog poäng senast när man spelade 0-0 borta mot ett väldigt starkt Lazio. Jag vill inte ta något ifrån Verona i den matchen då man gick för att hålla krysset men Lazio gjorde förmodigen säsongen i särklass sämsta match då man knappt fick något läge förrän på övertidens sista minuter. Verona ligger annars i mitten av tabellen.

Juventus ligger på första plats och har 3 poäng tillgodo på jagande Inter samt 4 poäng ner till trean Lazio. Man är i en ganska bra form och vunnit 6/7 senaste matcherna. Man gjorde en dålig insats borta mot Napoli för två omgångar sedan där man åkte på 2-1 förlust men studsade tillbaka på vinnarspåret igen och vann med 3-0 mot Fiorentina direkt matchen efter.

Juventus har ligans bredaste trupp där många bänkspelare går in i startelvan i alla andra Serie A lag. Man ställer upp med en stark elva idag och det sägs att man kommer starta med trion Costa, Dybala och Ronaldo på topp. Sky sport påstår att Higuain starta istället för Dybala och som ni märker så dras tränaren Sarri med ett lyxproblem.

Ronaldo är i sin bästa form just nu sedan han kom till Juventus, han har gjort mål i 9 raka Serie A matcher och är på väg att slå rekordet. Han har gjort totalt 14 mål på dem 9 senaste matcherna och vinnarskalle som han är kommer Ronaldo (19 mål) fortsätta jaga Lazios Immobile (25 mål) i jakten på skytteligan.

Visserligen har Verona varit bra men jag tror inte Juventus kommer att underskatta och gå på samma mina som Lazio gjorde. Mot Lazio behövde man i princip bara radera Immobile men Juve har flera pjäser i truppen som kan göra skillnaden och är inte alls lika beroende av enskilda spelare!

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.65
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45

Missa inte heller veckans VIP, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet hos bethard och få upp till 1000 kr extra att spela för

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn