Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Hörnspel från Championship - Reading VS West Bromwich

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Onsdagens speltips kommer att hamna vid hörnmarknaden i matchen mellan Reading och ligans ledare West Bromwich i Championship.

Speltips - Reading VS West Bromwich:
Både Reading och West Brom
har en känsla för just hörnor. Inget av lagen är rädda för att spela ut bollen bakom egen linje, och heller inte rädda för att trycka på i anfallet. Det sistnämnda är något som just West Bromwich varit experter på i många matcher denna säsong. Självklart är det då därför de placeras på toppenplatsen i Championship.

Senaste inbördes möte spelas hela 16 bollar ut till hörna i matchen, och de två av tre senaste går över linan på 12 hörnor. Ikväll ställs Reading inför en tuff match, mot ligans topplag och förstaplats. En plats som inte alls är en säkerhet, med tanke på att de endast ligger tre poäng ovan nedanstående och jagande Leeds. West Brom behöver alltså dessa poäng, och kommer självklart att kämpa hårt för dem. 

Reading har en hyfsad statistik på hemmaplan denna säsong. Placeras på 16:e av totalt 24 platser, och vill även de ha dessa poäng för att springa ifrån nedflyttningsplatserna en aning. nio poäng till godo än så länge, och 11 poäng krävs för promotion playoff. Än är det absolut inte över, och Reading kommer att ställa upp tungt i detta möte. 

Bet: Ö 10.5 hörnor
Odds: @1.53
Stake: 6/10 units
Starts: 21.00

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora. Peace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn