Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, bet

Double Up 14/02

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Speltips: Dagens Double Up hittar ni i Holländska andra divisionen och i Wales Premier League.

Double up är ett spel där vi kommer försöka att dubbla upp vår insats. En mindre analys kring spelet och riktlinje på oddset kommer att vara runt 2 gånger pengarna. 

Volendam - Telstar (Över 2.5 mål)
Volendam ligger på 4e plats och har tillsammans med andra och trejde platsen 50 poäng var. Ettan samt tvåan flyttas direkt upp till högsta ligan och därför finns det inget utrymme att förlora poäng. 10/11 senaste matcherna har alla slutat över 2.5 mål för Volendam, 11/11 senaste har båda lagen gjort mål suttit. Volendam har snittat 2,72 gjorda mål/match i dem 11 matcherna. På hemmaplan så  har man ett snitt på högre än 3 gjorda mål/match i dem 5 senaste samt har släppt in minst 1 mål i samtliga. Dagens motståndare Telsar läcker väldigt mycket bakåt just nu, man släppte in 7 mål på hemmaplan senast och 4 mål matchen innan.

Telstar är inte helt ofarliga framåt då man i princip nästan alltid lyckas göra mål i sina matcher. Om vi tittar på dem 10 senaste bortamatcher så har man lyckats göra mål i samtliga och har ett snitt på 2.2 gjorda mål samt 2.4 insläppta per match! Båda lagen gör mål har suttit i samtliga 10 för Telstar. Volendam måste som sagt gå för vinst idag och prioriterar offensiven vilket gör att man också säpper in en hel del mål. 

Connah´s Quay - Caernarfon Town (Etta)
Ligan är just nu delad i två grupper och i denna grupp så spelar man om Champions League och Europa League platser. Det är bara seriesegraren som får en kvalplats till Champions League. Connah´s ligger på andra plats och har en poäng upp till The New Saints. Formen är bra och man har vunnit 5/6 senaste matcherna, förlusten kom på bortaplan mot just T.N.S där man förlorade med 2-1. 

Caernarfon ligger sista i gruppspelet, formen är ganska usel och det finns inget som tyder på att den ska förändras idag. Laget har förlorat 5/6 senaste matcherna och kryssat 1. Man gör knappt några mål i dessa och snittat 2 insläppta mål/match. Senast lagen möttes så vann Connah´s med 4-2. 

Speltips: Double Up (Se bild)
Odds: 2,135
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn