Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Portsmouth - Shrewsbury

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
Speltips: Ett effektivt hemmalag som jagar sin sjunde raka hemmavinst, klarar av dagens uppgift utan några större bekymmer?

Portsmouth - Shrewsbury Speltips:
Dagens spel hittar vi i den Engelska League One klockan 16:00 och på förhand är det väldigt mycket som talar för en hemmavinst! Portsmouth placerar sig i stundens hetta på en 6:e plats vilket även är den sista kval platsen för uppflyttning. Ettan samt Tvåan flyttas upp direkt och man är faktiskt inte alls långt ifrån, man är 5 poäng bakom andra placerade Peterborough med TRE matcher mindre spelade!

Formen riktigt bra, speciellt på hemmaplan där man har 12 vinster och 3 kryss på dem 15 senaste, imponerande! Man kommer till denna match med 6 raka hemmavinster.

Shrewsbury imponerar inte spelmässigt och ligger även väldigt dåligt till i tabellen. Efter 29 spelade omgångar placerar man sig på en 17:e plats. Visserligen är det 14 matcher kvar att spela och allt kan hända men att man når en kval plats har jag svårt att se, 15 poäng upp dit i stundens hetta och man ligger ganska ''säkert'' gällande nedflyttning, 12 poäng dit.

Som jag nämnde tidigare, Shrewsbury form är inte som bäst just nu, man får med sig lite kryss här och där men har onekligt svårt att vinna matcher, enbart EN vinst på dem 13 senaste matcherna och det va i cupen. På bortaplan har man förlorat 4 av dem 5 senaste matcherna, man klev även av mållösa i dessa 4 förluster!

Ska vi summera allt så känns den raka ettan väldigt bra till 1.58, det är inte mycket som talar att Shrewsbury ska plocka några poäng, Portsmouth inkasserar sin 7:e raka hemmavinst stabilt?

Speltips: Portsmouth vinst
Odds: 1.57
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn