Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Lazio - Inter

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Ikväll smäller det Stadio Olimpico när Lazio och Inter drabbas samman, delad pott?

Lazio - Inter Speltips:
Vilken härlig kväll vi har framför oss när trean Lazio tar emot tvåan Inter i en otrolig viktig match där inget av lagen har råd att tappa poäng i toppstriden efter Juventus 2-0 vinst tidigare under dagen.

Lazio ligger på tredje plats efter 23 spelade omgångar med 53 poäng, en match mindre spelad än Juventus som toppar tabellen på 57 poäng. Lazio har verkligen imponerat denna säsong, tränaren Inzaghi har verkligen fått i ordning på laget, stark defensiv och minst lika stark offensiv.

Lazio och Inter är lagen som släppt in minst mål i ligan, totalt 20 insläppta och kollar vi på offensiven så har Lazio gjort 53 mål, det är bara Atalanta som gjort fler mål, 63.

Fotboll är en lagsport men stor anledning till varför Lazio imponerar i offensiven är självklart Ciro Immobile som fortsätter bära laget på sina axlar och toppar skytteligan med 25 mål, 5 fler än Ronaldo. Sist men inte minst, Lazio har gjort mål i 25 av dem 26 senaste hemmamatcherna.

Inter placerar sig på en andra plats, en poäng före Lazio samt tre poäng bakom Juventus med en match mindre spelad. Under det senaste året har Inter varit riktigt bra och det är väldigt man förlorar en match i Serie A, på dem 24 senaste ligamatcherna har man enbart en förlust och det mot Juventus med tio minuter kvar att spela.

Det vi kommer spela idag är att båda lagen gör mål, det är två lag som inte släpper in allt för många mål men samtidigt två lag som väldigt sällan kliver av en match utan ha gjort något mål. Som jag nämnde tidigare har Lazio gjort mål i 25 av dem 26 senaste hemmamatcherna medans Inter gjort minst ett mål i 20 av dem 21 senaste bortamatcherna vilket är minst lika imponerande, om inte mer just på grund av bortaplan.

Jag personligen tror det blir en tight match med mycket kamp men förhoppningsvis får vi se ett mål till något av lagen vilket kommer öppna upp matchbilden. En positiv nyhet för oss är att Inters första målvakt Handanovic är fortsatt skadad efter ett brutet finger. Andra målvakten Padelli kommer vakta Inters mål ikväll, ingen dålig målvakt alls men samtidigt inte lika stabil som Handanovic vilket är ett + för oss.

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.70
Insats: 2.5/5 units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn