Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Bundesliga matchen mellan Fortuna Dusseldorf - Schalke 04!

Fortuna Dusseldorf – Schalke 04
Dusseldorf ligger ganska långt nere i tabellen och befinner sig på 16e plats, dock så har man ryckt upp sig mot slutet och har bara förlorat 1 av dem 8 senaste matcherna. Dusseldorf var nära en vinst senast då man ledde med 2-0 borta mot ett formstarkt Köln men tappade det mot slutet då man släppte in 2 mål på övertid och matchen slutade 2-2.

Schalke ligger på 8e plats i tabellen men har det väldigt svårt med målskyttet just nu då man endast gjort 2 mål på dem 9 senaste matcherna. 0 mål på dem 5 senaste bortamatcher säger sitt tydliga språk.  Laget spelar inte alls lika bra som man gjorde inledningsvis av säsongen och har inte heller vunnit något på dem 9 senaste matcherna. Efter Corona uppehållet har man hunnit spela 2 matcher som man förlorade med 4-0 på bortaplan mot Dortmund och var helt uddlösa i hemmamötet mot Augsburg som man förlorade med 0-3!

Dusseldorf känns ändå någorlunda stabila och har mycket att spela om, det känns som Schalke är ett fallande sten och därför väljer jag lira 1X i dagens spel till ett helt okej odds!

Speltips: 1X
Odds: 1.46
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:30

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn