Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Mainz - Hoffenheim

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Vi satte vårt senaste spel på Hoffenheim där spelet var båda lagen gör mål. Idag kör vi samma spel med en liten ändring för att höja upp oddset lite!

Mainz - Hoffenheim Speltips:
Vi har en tuff match framför oss där Mainz krigar i botten medan Hoffenheim försöker nå europa platserna. Bägge lagen är rätt pressade och det skulle inte förvåna mig om vi fick se en svängig och målrik match!

Mainz placerar sig på 15:e plats och har enbart en poäng ner till nedflyttningsstrecket. Man håller ett ok målsnitt framåt men bakåt läcker man alldeles för mycket och är laget som släppt in flest, totalt 61 på 28 matcher. 

Hoffenheim ligger på en 7:e plats och har tre poäng upp till Wolfsburg för den sista EL platsen. Man har spelat relativt dåligt större delen av säsongen och släppt in onekligt enkla mål. En vinst har det blivit på dem 9 senaste matcherna! Vinsten kom sist mot Köln med 3-1 vilket säkerligen ger dem lite boost. 

Sist men inte minst, när dessa två lag möter varandra har det blivit väldigt målrikt, båda lagen gör mål har suttit i fem raka inbördes med
snittet 5 mål/match!

Speltips: Mainz över 2.5 hörnor + BLGM (bygg ett spel)
Odds: 1.61
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 15:30

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn