Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Celta Vigo - Villarreal

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Fler och fler ligor börjar dra igång och snart kan äntligen allt återgå till det ''normala'' Idag kliver vi in på ett målspel när Celta Vigo tar emot Villarreal!

Celta Vigo - Villarreal Speltips:
Då var det äntligen dags för den Spanska ligan att dra igång och klockan 17:00 har vi ett viktigt möte framför oss när Celta ställs mot Villarreal. Både lagen är i poängbehov nu i slutspurten. Om vi kollar på Celta så placerar man sig på en 17:e plats och krigar för att hålla sig kvar i den högsta ligan, man har enbart en poäng ner till nedflyttning. 

Villarreal krigar i den övre halvan, man ligger på 9:e plats med en match mindre spelad än Valencia som håller sista EL platsen, en vinst eller poäng ikväll hade vägt tungt. Celtas försvar har inte varit det bästa denna säsong men på senare tid har dem skärpt till sig och släpper inte in många mål alls, frågan är om defensiven håller mot Villarreal som lyckats göra mål i 26 av dem 27 senaste bortamatcherna med strax över 2 mål i snitt!

Oddsmässigt tror spelbolagen på en superjämn match då ettan ger 2.70 medan tvåan också ger 2.70. Personligen tror jag likadant men att Villarreal är snäppet favoriter då man är lite bättre men även pga hemmafördelen väger inte lika tungt just nu utan publik, 1-1 / 1-2 ?

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.75
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 17:00 

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn