Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Atletico Madrid - Valladolid

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Atletico Madrid fortsätter hålla den sista Champions League matchen och kommer även göra det idag!

Atletico Madrid - Valladolid Speltips:
Ikväll klockan 22:00 är det viktiga poäng som står på spel när Madrid laget ska ta emot Valladolid. Efter uppehållet har man hunnit spela två matcher vardera. Atletico inledde med 1-1 borta mot Bilbao vilket får anses som ett bra resultat och sedan krossa man Osasuna med 5-0 på bortaplan.

Valladolid har också inlett med en kryss samt en vinst. Första var mot Leganes borta där man vann med 2-1 och sedan spelade man 0-0 hemma mot Celta Vigo, en match man borde förlorat då Celta var det bättre laget samt att dem brände en straff sista kvarten.

Tabellmässigt är det mycket intressanta poäng som står på spel. Om vi börjar med hemmalaget så placerar man sig på en 4:e plats med 49 poäng vilket innehåller en Champions Leauge plats. Denna säsong är det väldigt många lag som krigar om CL platserna, Getafe, Sociedad samt Villarreal sitter på 47 poäng vilket innebär att Atletico inte ska vara allt för bekväma med sina 49 poäng.

Valladolid placerar sig på en 15:e plats med en dålig målskillnad, 25 gjorda mål och 34 insläppta. Man har totalt 33 poäng vilket är 7 poäng tillgodo till nedflyttningsstrecket med en match mindre spelad. En poäng ikväll hade självklart varit riktigt bra för deras del men ytterst tveksam till det, poängen får man nog fokusera mot lite sämre lag.

Dagens spelförslag är att gå in hårt på den raka ettan till 1.40. Vill man gambla lite mer så finns det flera bra alternativ i mitt tycke som t.e.x Atletico vinst + under 5 mål till oddset 1.53 men även Atletico vinst + under 4 mål till härliga 1.80! Jag väljer att gå på det säkra denna gång då jag inte känner mig allt för bekväm att experimentera nu när allt är så ''färskt'' Värdet finns på alla tre spel, frågan är hur mycket man vill gambla, lycka till!

Speltips: Atletico Madrid Vinst
Odds: 1.40
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 22:00

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn