Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fulham - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Spelförslag: Äntligen dags för Premier League att dra igång och först ut är matchen mellan nykomlingen Fulham och topplaget Arsenal! Matchen kommer att spelas utan publik men vi får ändå se till att njuta från soffan!

Fulham - Arsenal
Premiär match och nykomlingarna Fulham får direkt möta Arsenal, ett topplag som underpresterade förra säsongen och hamnade slutligen på 8e plats. Dock avslutade Arsenal säsongen på ett bra sätt genom att plocka en hel del segrar i ligan för att sedan vinna FA cup finalen mot Chelsea. Arsenal fick en fruktansvärd dålig start i ligan förra säsongen och det tog hela 10 matcher innan man fick sin första vinst!

Arsenal har fått in en del nya spelare i truppen och av dem som sticker ut är 22 åriga försvararen Gabriel från Lille och William som har i stort sett varit ordinarie i Chelsea. Man har dessutom fått behålla kvar sina största stjärnor i truppen. Mkhitaryan var utlånad till Roma under förra säsongen men verkar nu vara permanent flytt till Rom.

Vad finns det att säga till om Fulham? Laget tog sig upp till Premier League med väldigt små marginaler efter att ha besegrat Cardiff och Brentford i kvalet. Man har inte gjort något större väsen av sig på transfermarknaden, dem som sticker ut är lånet från Southampton Mario Lemina och försvararen Kenny Tete från Lyon.

Tråkigt nog får vi se premiär matchen utan publik vilket är främst en nackdel för hemmalaget! Arsenal har ett bättre lag och en hel del spännande spelare som kan avgöra matcher på egen hand. Man fick till ett bra avslut förra säsongen och kommer förmodligen vara riktigt taggade för att få till en bra start och nte halka efter likt förra säsongen!

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 1.57
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Lördag klockan 13:30

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn