Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens målkupong

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Ikväll kör vi en fyrling och här nedanför finner ni kort information hur lagen presterat målmässigt! Dessa matcher hittas i Englands lägre divisioner och där brukar det oftast blir målrikt. Alla matcher startar klockan 20:45 och rekommenderad insats är 1-2 units.

Coalville Town - Redditch Speltips:
Hemmalaget Coalville är stora favoriter att vinna denna match då den raka ettan ger 1.20 och det är egentligen inget konstigt om vi kollar till Redditch bortafacit. På dem 17 senaste matcherna har man 1 vinst, 1 kryss och 15 förluster! Största anledningen till dessa förluster är självklart försvaret, man släpper in alldeles för många mål och då blir det svårt att vinna matcher. På dessa 17 matcher har man släppt in 55 mål, bara det innebär 3.2 mål insläppta per match i snitt.
Totalt över 2.5 mål i matchen liras!

Kings Langley - St Ives Town Speltips:
Här har vi ungefär liknande statistik som matchen ovan att gå på, hemmalaget är relativt stora favoriter då den raka ettan ger 1.40. Kings har enbart 1 förlust på dem 14 senaste matcherna och brukar göra sitt målmässigt. På 7 av dem 9 senaste matcherna har man gjort minst 2 mål framåt, något man borde klara av utan problem även ikväll. Ives har vunnit 1 av dem 15 senaste matcherna och även här läcker defensiven, det är bara kolla på dem fem senaste matcherna, man har förlorat samtliga med 4-2, 1-0, 5-4, 5-0 och 5-0.
Totalt över 2.5 mål i matchen liras! 

Bowers & Pitsea - Brightlingsea Regent Speltips:
Två lag med relativt bra målsnitt både framåt och bakåt. Över 2.5 mål har suttit i 9 av dem 10 senaste matcherna för Bowers, totalt 44 mål vilket ger oss målsnittet 4.4 mål/match. Brightlingsea är inte lika målrika som hemmalaget men linan har suttit i 4 av dem 5 senaste matcherna vilket är fullt godkänt. Lagen har mött varandra totalt två gånger, under 2020 va den senaste omgången och då vann Bowers med hela 7-0, man möttes även 2019 och även då vann Bowers med 4-2 fast på bortaplan!
Totalt över 2.5 mål i matchen liras!

Lewes - Worthing Speltips:
Sist men inte minst matchen mellan Lewes och Worthing, även här talar det mesta för en målrik match om vi kollar på dem senaste matcherna samt inbördes. Lewes kommer till denna match med 5 raka matcher där över 2.5 mål i matchen suttit medan spelet suttit i 4 raka matcher för Worthing. Lagen har mött varandra totalt 6 gånger, en match har slutat 1-1, resterande har slutat med minst 4 mål i matchen. 1-3, 3-1, 3-4, 3-4, 3-3 för att vara specifik, väldigt målrikt och förhoppningsvis fortsätter dem på samma spår idag!
Totalt över 2.5 mål i matchen liras!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn