Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Young Boys - KF Tirana

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Spel mot ett mål när offensiva Young boys tar emot Tirana, tar man vara på sina chanser? Det tror jag!

Young Boys - KF Tirana Speltips:
Ikväll tar storfavoriterna Young Boys det Albanska laget Tirana och här SKA hemmalaget kunna ta en väldigt stabil seger. Man är det bättre laget och på hemmaplan radar man upp vinster. Man kommer till denna match med 13 raka hemmavinster och nästintill varje match har varit med breda marginaler, minst två mål har gjorts i 12 av dessa matcher.

Albanska lag brukar inte spela någon offensiv fotboll och man kommer inte göra det ikväll heller, Tirana kommer försöka hålla nollan så långt det går och försöka utnyttja dem fasta situationerna. Formen är inte som bäst heller då man kommer till denna match med 2 raka förluster med ett mål framåt.

Raka ettan ligger på runt 1.14 vilket inte riktigt är spelbart, istället siktar vi in oss på Young Boys asian -1.5 då risken är stor att man vinner med flera bollar, ska vi säga 3-0?

Matchen startar klockan 20:00 och hittas under Europa League kval, en investering på 3 units spelas. Missa inte heller vår nästa VIP session som startar lördag 3:e oktober, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn