Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Haras El Hodood - Zamalek

av Lisandro Mare| Fotboll, Egypt - Premier
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Egypten mellan Haras El Hodood - Zamalek!

Haras El Hodood - Zamalek

Hemmalaget ligger precis under nedflyttningsstrecket, har 4 poäng upp till säker mark och endast två omgångar kvar att spela om. För att ha någon som helst chans att hänga kvar så måste man få med sig poäng idag då man i sista omgången ställs mot just El Gounah som ligger precis placeringen över dem. Med det sagt så kunde man önskat ett lättare motstånd idag då man möter tredje placerade och topplaget Zamalek som jagar den viktiga andra placeringen för en CAF Champions League plats.

Haras EL Hodood har ingen vidare form heller och jag kan inte heller se hur dem skulle skaka om ett taggad Zamalek som tar andra platsen vid en vinst. El Hodood har bara vunnit 1 match på sina 13 senaste men då fick man både en straff i matchen och spelade med en man mer under hela andra halvleken. 7 förluster på 9 senaste visar också sitt tydliga språk. Jag vet att i motiverade stunder kan ett lag lyfta upp sig rejält men med tanke på att man redan på förhand vet om att detta möte kan resultera 0 poäng så har man ändå 3 raka förluster inför dagens match.

Inbördes har Zemalek på senare tid ett stort övertag då man har vunnit 11/12 och kryssat 1.

Zemalek är betydligt bättre lag och så länge man har något att spela om lär man inte göra det enkelt för hemmalaget. Vi får ganska bra odds på en vinst här och jag väljer att investera 3 units. 

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn