Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Cheltenham - Grimsby

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League Two
Speltips: Favoriterna Cheltenham tar emot ett av seriens sämsta lag inledningsvis och återigen fokuserar vi på ett målspel till hemmalagets favör!

Cheltenham - Grimsby Speltips:
Ett möte i den Engelska League Two där hemmalaget inlett väldigt bra medan bortalaget helt tvärtom. Cheltenham har hunnit spela fyra matcher som resulterat i 3 vinster och 1 förlust med fina 8/2 i målskillnad. Spelet vi hoppar på idag är Cheltenham över 1.5 mål i matchen till fina 1.79, något man klarat av i fyra raka matcher.

Grimsby har spelat tre matcher vilket har resulterat i en kryss samt två förluster men värst av allt: NOLL gjorda mål, totalt 0/5 i målskillnad. Jag tror Grimsby får det tufft även ikväll, förra säsongen hamna man på 15:e plats medan kvällens motståndare slutade på 4:e plats.

När Cheltenham tagit emot Grimsby på hemmaplan så har det oftast slutat målrikt, man har vunnit 4/5 matcher och alla dessa fem matcher har Cheltenham gjort minst två mål, upprepas även ikväll? Matchen startar klockan 20:00 och hittas i Engelska League Two, 3/5 units rekommenderas, lycka till!

Ta del av alla spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn