Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sevilla - Osasuna

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: En match mellan två lag som har problem offensivt, kortspelet i fokus!

Sevilla - Osasuna Speltips:
Tufft spel med mycket närkamper, det är vad jag förväntar mig när Sevilla tar emot Osasuna ikväll klockan 18:30. Sevilla är det bättre laget i grund och botten men man har ännu inte fått det att lossna, efter 6 spelade omgångar har man enbart 6 poäng, 6 gjorda mål och 6 insläppta. En 16:e plats är under all kritik, det kan mycket väl lossna för dem ikväll men 1.50 på ettan är inte tillräckligt lockande!

Osasuna har gjort det lite bättre fast än man är det sämre laget, efter 7 spelade omgångar har man 10 poäng men även dem har en målsnål målskillnad, 7 gjorda mål samt 7 insläppta.

Jag är ganska övertygad att Sevilla kommer föra matchen och vara närmast vinst men eftersom man ännu inte fått det att lossna ur ett offensivt perspektiv så känns ett kortspel på dagens match väldigt bra, Osasuna över 2.5 kort till oddset 1.66. Om det går som jag hoppas så lyckas Osasuna hålla 0-0 rätt så länge vilket dem helt klart är nöjda med vilket även innebär att man automatiskt kommer dra på sig många frisparkar och eventuellt flera ostskivor.

Dem 6 senaste matcherna Sevilla spelat så har motståndarlaget fått 3,5,3,4,3,5 kort. Alltså har spelet suttit i 6 raka! Kollar vi på Osasuna så har man dragit på sig 1,5,4,3 kort på dem 4 senaste matcherna. Senaste två inbördes har resulterat i 8 kort för Osasuna, 4 på vardera!

Sist men inte minst, dagens domare heter Juan Martinez och är inte blyg att ta fram korten. På dem 10 senaste matcherna snittar han 7 gula/match.

Speltips: Osasuna över 2.5 kort
Odds: 1.66
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 18:30

Missa inte vår nästa VIP session som startar lördag 7:e november, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn