Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Motherwell - Celtic

av Lisandro Mare| Fotboll, Skottland - Premiership
Speltips: Ett Celtic som gått ganska trögt senaste tiden, vänder man på steken idag eller blir man frustrerade och drar på sig onödiga kort på vägen?

Motherwell - Celtic Speltips:
Möte i den Skotska ligan där Celtic behöver en vinst för att ta igen på Rangers som placerar sig på första plats. 1.40 ger den raka tvåan, inget odds som egentligen lockar, speciellt inte nu när Celtic bara har en vinst på dem 6 senaste matcherna. Visserligen har några av dessa varit cup matcher, bra att ha det i åtanken.

Istället kommer jag fokusera på ett kortspel, igår satte vi 3/3 kortspel så varför inte fortsätta med det. Spelförslagen jag plockat fram är Celtic över 0.5 kort till oddset 1.43 samt sidospelet Celtic över 1.5 kort till super fina 3.45.

Celtic har dragit på sig minst ett kort i 8 raka matcher nu, man drar inte på sig överdrivet många kort men något kort dyker upp här och där. Celtic mittfältare Diego Laxhalt brukar ofta komma in fel och har även dragit på sig ett kort i 3 av dem 5 senaste matcherna.

Att Celtic plockar på sig ett gult är inte alls omöjligt, glöm inte att fördela insatserna att ni går plus så länge huvudspelet sitter, lycka till!

Speltips ett: Celtic över 0.5 kort
Odds: 1.43
Insats: 3.5/5 Units

Speltips två: Celtic över 1.5 kort
Odds: 3.45
Insats: 1/5 Units
Spelstopp: 13:00

Missa inte vår VIP session som går riktigt bra, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Ta del av dagens spel här

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn