Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, dagens spel, dagens rek

Real Sociedad - Granada

av Rick Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Riktigt tung match för Granada där flertals spelare smittas med Corona, detta utnyttjar Sociedad på planen!

Real Sociedad - Granada Speltips:
Kort motivering kring denna match, det är mycket som skett under lördagen. Först var det förväntat att Sociedad skulle få det tufft idag och därtill oddset 1.90 på den raka ettan men under lördagen så har Granada meddelat att flertals spelare och ledare smittats med Corona. Man vädjade till Spanska fotbollsförbundet att flytta dagens match men fick idag ett avslag, matchen ska spelas och Granada kommer med största sannolikhet åka på en hård torsk.

På sin hemsida har man skrivit att det enbart är 7 a-lagspelare som är uttagna, resten är juniorer och spelare från reservlaget, detta har gjort att oddset på den raka ettan dykt från 1.90 till 1.25. Sociedad har inga nya Corona fall och kommer med största sannolikhet visa vart skåpet ska stå, 3-0 eller liknande?

Speltips ett: Sociedad över 1.5 mål
Odds: 1.40
Insats: 5/5 Units

Speltips två: Sociedad asian -1.5
Odds: 1.725
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:15

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →