Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Nyköbing - FC Roskilde

av Lisandro Mare| Fotboll, Danmark - 2 Division
Dagens spelförslag hittar ni i danska andra division mellan Nyköbing - FC Roskilde.

Nyköbing - Roskilde
Förra säsongen spelade båda lagen i div.1 men räckte inte riktigt till och åkte ner till tvåan via direkt nedflyttning. Hittills är det Nyköbing som har visat bäst klass och man ser tydligt att de vill meddetsamma upp till div.1 igen. Nyköbing har imponerat stort och leder serien med raden 9-2-0 samt 33:9 i målskillnad! Formen är grymt bra och man kommer till detta möte från en vinst i danska Cupen mot div.1 laget Esbjerg.

Roskilde ligger på 8e plats och har redan inkasserat 6 förluster på 11 spelade matcher. Vinsterna har kommit på hemmaplan och samtliga mot lag som ligger under Roskilde i tabellen. Trots 5 spelade bortamatcher har Roskilde inte kunnat få till det med någon vinst där man har raden 0-1-4 samt 5:11 i målskillnad. Pinsamt nog så åkte man även ut ur Danska cupen mot amatörlaget Ledoje-Smorum.

Det syns ganska tydligt vem av lagen som vill mest. Förra säsongen var det jämna matcher mellan lagen men lagen befinner sig just nu i olika stadier med en klar fördel för Nyköbing.

Det luktar en Nyköbing vinst men frågan är om man klarar av att göra det med fler än 1 boll. Jag testar Asian handicap -1 med pengarna tillbaka vid vinst med 1 måls marginal.

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Speltips: Nyköbing Asian Handicap -1

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →