Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens spel, dagens rek

Sogndal - Grorud

av Rick Mare| Fotboll, Norge - OBOS-Ligaen
Speltips: Det var ett tag sedan vi uppdaterade hemsidan, varit mycket landskamper vilket vi ogillar så kändes logiskt att ta en liten paus istället för att bara få upp något. Dagens match hittar vi i Norge där målspelet står i fokus!

Sogndal - Grorud Speltips:
Norska matcher, speciellt i dem lägre divisionerna brukar ha en tendens att bli väldigt målrika och inga undantag idag när storfavoriterna Sogndal ska ta emot Grorud. Efter 27 spelade omgångar placerar Sogndal sig på en 3:e plats, 5 poäng bakom Lillestöm som håller sista platsen för direkt uppflyttning, det är enbart tre matcher kvar så vinsten måste man gå för vilket kommer öppna ytor för Grorud som ändå gör sina mål trots den dåliga tabellplaceringen.

Grorud placerar sig på en 14:e plats av totalt 16 lag och man har egentligen inte råd att förlora heller då man just nu kommer behöva kvala för att stanna kvar, dock har man enbart en poäng upp till säker mark. Grorud har hittills kört 26 matcher, det har blivit 39 mål framåt samt 51 insläppta, helt ok facit då vi kommer hoppa in på överspelet.

Spelet har suttit i 10 raka matcher för Grorud, dessa 10 matcher har genererat 45 mål vilket innebär 4.5 mål match/snitt, inte illa det! Lagen har mött varandra en gång och det var under Juli månad, då vann Grorud med 3-1!

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.44
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 15:30

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →