Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

AGF Århus - Midtjylland

av Rick Mare| Fotboll, Danmark - Superligan
Speltips: Gårdagens hårda bett gick in som planerat, skön comeback efter en liten paus! Idag hoppar vi återigen in på målspelet när dessa två offensiva lag drabbas samman, lycka till

AGF Århus - Midtjylland Speltips:
Toppmöte i den Danska högsta ligan när Århus ska ta emot Midtjylland klockan 16:00. Man har hittills hunnit spela 8 omgångar, Århus ligger på tredje plats med 15 poäng medan dagens motståndare ligger på andra plats med 15 poäng.

Dagens spelförslag är båda lagen gör mål, känns som ett riktigt bra spel då bägge dessa lag håller ett fint målsnitt både framåt men även bakåt. Århus har efter 8 omgångar gjort 16 mål framåt samt 9 insläppta, vilket är i princip 2 mål framåt och 1 mål bakåt per match i snitt. Midtjylland har liknande snitt med sina 15 mål framåt och 11 mål bakåt.

Oddsmässigt tror spelbolagen på Midtjylland då den raka tvåan ger 2.10 i odds medan ettan ger 3.20. Går att förstå då bortalaget är det bättre laget om vi stirrar blint på pappret MEN Århus ska inte underskattas och kan mycket väl vinna eller hitta krysset idag.

Oavsett vad så kommer detta bli en tuff match för bägge lagen och allt kommer nog handla om hur effektiv man är, det kommer bli mycket kamp men så fort något av lagen gör mål så lär det bli riktigt svängigt och båda lagen gör mål känns som ett bra spel!

Dem tre senaste inbördes har slutat med många mål och där har faktiskt Århus haft övertaget med tre raka vinster, 3-0, 4-3 och 3-1. Får vi lika många mål idag?

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.61
insats: 3/5 Units
Spelstopp: 16:00

Speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel
Speltips båda lagen gör mål, ja

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →