Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Liverpool - Wolverhampton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: Ikväll väljer jag att gå in hårt på Liverpool, man har gått lite halvt knackigt under den senaste perioden men idag vänder man på steken och tar en stabil seger, 6:e raka hemmavinsten i ligan ska inkasseras!

Liverpool - Wolverhampton Speltips:
Tuff match enligt väldigt många, ett fysiskt starkt Wolfs ska försöka rubba Liverpool, något jag inte tror man klarar av och känslan säger att Liverpool vinner enklare än vad många förväntar sig. Nu är det fullt fokus i ligan för dem röda, man är vidare som grupp etta i Champions League och har inga anledningar att vila spelare inför matchen mot Midtjylland på onsdag.

I ligan placerar man sig på en 3:e plats, enbart 1 poäng bakom Chelsea som toppar, med en match mer spelad. Offensiven gör sitt jobb, 22 mål på 10 Premier League matcher är godkänt, där emot har inte defensiven funkat, 17 insläppta är lite för mycket och står anledning till det är skadan på Van Dijk.

På hemmaplan är man felfria, 5 av 5 vinster och 14 gjorda mål, nästan ett snitt på 3 mål/match. Idag kommer vi även få se lite publik för första gången sen mars, totalt 2000 personer kommer tas in.

Wolfs ligger på en 10:e plats och har väl gjort det helt ok, man gör inte många mål och man släpper inte in många heller, 11 gjorda och 11 insläppta för att vara exakt efter 10 spelade omgångar. Lågt målsnitt och idag kommer man ha det fortsatt tufft, inte nog att man blev av anfallaren Jota till Liverpool så missar även Raul Jimenez matchen, ett tungt avbräck!

Jag klipper den raka ettan till 1.55, Liverpool må ha gått lite upp och ner senaste tiden men tycker klasskillnaden är tillräckligt stor för att man ska kunna ta en stabil hemmavinst, speciellt nu när Wolfs är offensivt försvagat.
Speltips: Liverpool vinst
Odds: 1.55
Insats: 4/5 units
Spelstopp: 20:15

Missa inte vår VIP livebetting som går riktigt bra, mer info angående det --> www.vipbetting.se

 

 

 

100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn