Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Odense BK – FC Midtjylland

av Lisandro Mare| Fotboll, Danmark - Superligan
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i danska högsta ligan mellan Odense BK – FC Midtjylland .

Odense BK – FC Midtjylland
Odense har en längre skadelista och framförallt problem på mittfältet där det rapporteras 4 startspelare som troligtvis missar matchen. Detta är ett stort avbräck då man behöver ändra om en hel lagdel inför mötet mot serie tvåan Midtjylland! Förövrigt ligger Odense på 9e plats i tabellen, man har skrapat ihop 4 vinster på 11 matcher men samtliga har kommit mot lag från undre halvan av tabellen. Odense har mött samtliga topp 6 lagen i tabellen där man kryssade i 2 matcher och förlorade resterande 4!

Midtjylland ligger på andra plats men har en match mindre spelad och ligger bara 1 poäng efter ledande Bröndby. En vinst idag och man återtar den första placeringen. Midtjylland har lagt ett stort fokus på Champions League vilket också gjort att mellan matcherna har presterat lite sämre än vanligt i Ligan. Midtjylland hamnade i en tuff grupp och det var på förhand ganska väntad att man inte skulle ta sig vidare men laget kunde ändå avsluta snyggt genom att ta poäng i dem sista två matcherna som spelades mot Atalanta och Liverpool! Nu är Champions League över och fullt fokus kommer återigen finnas i den inhemska ligan och i dagens match då det är en serieledning som står på spel.

Jag kommer lägga två olika spel i matchen. Midtjylland är ett bättre lag och med tanke på Odenses mittfältsproblem bör man kunna fixa en vinst. Mitt andra spel är under 4.5 kort i matchen. Sandi Putros som dömer dagens match brukar normalt sätt inte vifta så mycket med korten, dock i senaste matchen mellan Horsens – Vejle plockade han fram gula kortet hela 10 gånger!! Men det hör inte till vanligheterna då Sandi har överstiget över 4.5 linan i 2/6 senaste matcher som han har dömt i, normalt sätt brukar han ligga mellan 2-3 delade kort. Senaste gången Sandi dömde Midtjylland delade han noll kort till dem. En annan grej som jag tog i min bedömning är att Odense två mittfältare Drachmann Janus och Opondo Moses som ersätter på mittfältet har tidigare haft 4 respektive 6 starter och inga tilldelade kort.

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Speltips: Under 4.5 kort och insats 3 units

[bild]

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn