Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens trippel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
En liten trippel till oddset 4.09, ett mellanbett på runt 2-2.5 units rekommenderas. Matcherna hittas i Tyskland, England och Holland med spelstopp klockan 20.00, lycka till!

RB Leipzig - FC Union Berling Speltips:
Två lag som ligger relativt nära varandra om man stirrar blint på tabellen. Leipzig placerar sig på en 3:e plats, fyra poäng bakom ettan Bayern Munchen medan Berlin ligger på en 6:e plats som är imponerande, man har gjort det bra men här är det en stor klasskillnad och Leipzig ska kunna plocka 3 enkla poäng så länge man inte gör en kass match. Leipzig är även seriens näst bästa hemmalag efter 8 spelade matcher, 17 mål framåt och enbart 6 insläppta gör dem till ligans bästa lag ur ett defensivt perspektiv. Leipzig har tre raka segrar mot dagens motståndare och det stil: 3-1, 4-0 och 3-0.
Speltips: Leipzig vinner matchen @1.58

Brentford - Luton Town Speltips:
Sjätte placerade Brentford ska ta emot tolfte placerade Luton på hemmaplan, en match där jag tror hemmalaget tar en relativt stabil vinst. Brentford ligger som sagt på 6:e plats men man har två matcher mindre spelade än övriga topplag, två vinster och man kliver upp på en andra plats vilket även är direkt uppflyttning till Premier League! Brentford har enbart förlorat EN match på dem 18 senaste spelade och det mot Tottenham på bortaplan i en CUP match. Luton har gjort det bra under senare tid med 3 vinster på dem 4 senaste men man är alldeles för ojämna och idag måste man göra mer än en bra match för ta några poäng alls.
Speltips: Brentford vinner matchen @1.55

AZ Alkmaar - Ajax Speltips:
Åttondelsfinal i cupen mellan två starka lag där det är svårt att förutspå vem som kommer gå vidare i slutändan och istället riktar vi blickarna mot hörnor. Över 9.5 hörnor är spelet, ett spel som suttit i fyra raka matcher för Alkmaar där det producerats 17,10,14 och 12 hörnor, ett snitt på 13.25 hörnor/match. För Ajax har spelet suttit i fyra av dem fem senaste matcherna, totalt 9,11,12,12 och 13 hörnor, ett snitt på 11.4 hönor/match. Både målrik men även hörnrik match?
Speltips: Över 9.5 hörnor i matchen @1.67

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn