Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Bordeaux - Rennes

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Franska högsta ligan i en match mellan Bordeaux - Rennes.

Bordeaux - Rennes

Bordeaux är helt under isen just nu och är ligans formsvagaste lag. Det verkar som man har redan checkat ut för säsongen, 14 förluster på dem 16 senast spelade matcher säger sitt tydliga språk. Man har 5 raka förluster och dessutom släppt in ganska många mål i dessa med ett snitt på 3,4 insläppta per match för att vara exakt!

Rennes har fortfarande en Europa plats att spela om. Till skillnad från Bordeaux så är man ett av ligans formstarkaste lag. Man hade en tung period i ligan med 8 raka matcher utan vinst där man förlorade 6 av dem. Rennes lyckades ändå resa sig och har nu vunnit 5/6 och kryssat i en.

Rennes är bättre i grunden och brukar vara rätt så stabila när dem väl kommer igång vilket dem har gjort. Ett Bordeaux med ett dåligt självförtroende och uruselt försvarsspel borde vara en lämplig uppgift för Rennes att besegra! Jag satsar 3 units på att Rennes vinner idag.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →