Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Boliviansk Trippel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Inför kvällen har jag plockat ut tre matcher som jag tänkt att vi kombinerar till det totala oddset 3.71. Valfri insats men rekommenderar någonstans runt 2 max 3 units. Spelstopp 21:00!

Boliviansk trippel speltips:
Inför kvällen hoppar vi in med en liten slant på en Boliviansk trippel till 3.71 gånger pengarna. Säsongen drog nyligen igång och i början av säsongen brukar 1x2 marknaden alltid vara svår och därför fokuserar vi på målspel!

Palmaflor - Wilstermann:
Efter fem omgångar ligger hemmalaget på en 5:e plats med målskillnaden 9:9 medan bortalaget ligger långt ner, 14:e plats med målskillnaden 9:14. Palmaflor gör det helt ok inledningsvis men i grund och botten är man det sämre laget. Wilstermann bör inte gå mållösa ur denna match och det är väldigt sällan ett hemmalag inte hittar nätet.
Speltips: Båda lagen gör mål, ja @1.61

Real Potosi - Nacional Potosi:
Hemmalaget placerar sig på en 12:e plats efter 4 spelade omgångar, man har en relativt dåligt målskillnad med 4 gjorda mål och 2 insläppta. Alla dessa mål framåt har kommit på hemmaplan och där brukar man hitta nätet, i alla fall i 19 av dem 20 senaste matcherna! Nacional är det bättre laget i grund och botten och även tabellmässigt, efter 5 omgångar ligger man på en 4:e plats med målskillnaden 11:9. Kan mycket väl vinna idag men BLGM känns säkrare denna gång!
Speltips: Båda lagen gör mål, ja @1.53

Bolivar - Real Tomayapo:
Hemmalaget är storfavoriter där en vinst bara ger 1.20, man är klart mycket bättre än dagens motståndare trots att båda sitter på 10 poäng efter 5 spelade omgångar. Bolivar är ett topplag medan Tomayapo är nykomlingar, skulle inte bli förvånad om vi ser en hemmakross ikväll!
Speltips: Över 2.5 mål i matchen @1.50

Besök gärna vår VIP för fler speltips, just nu går vi riktigt starkt där, du hittar dit genom att klicka här!

100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn