Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Jong Ajax – De Graafschap

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Ereste Divisie
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Holländska andra liga mellan Jong Ajax – De Graafschap.

Jong Ajax – De Graafschap
Två matcher kvar att spela och De Graafchap ligger på andra plats vilket är en direktuppflyttning till högsta ligan. Man behöver vinna en av dessa två matcher för att säkerställa andra platsen utan att behöva vara beroende av andras resultat. Idag har man en passande uppgift då man möter Ajax som är i dålig form med 4 raka förluster med 0 gjorda mål framåt. Ajax har dessutom absolut inget att spela om förutom att ge nya spelare chansen att visa upp sig.

De Graafchap har relativt bra form, man kommer till detta möte från två tuffa matcher där man spelade senast mot serie ettan Cambuur och innan dess mot 4e placerade Almere som också slås om andra platsen, det blev oavgjort i båda matcherna. Innan dess hade De Graafchap 3 raka vinster.

De Graafchap har avancemanget i sina egna händer och jag tror inte man vill gambla bort den genom att vara passiva. Troligtvis går man för vinst idag och vi ska inte heller glömma att det ändå är klasskillnad mellan lagen. Mitt speltips är att De Graafchap vinner matchen idag och insats 3 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →