Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Molde - Kristiansund

av Lisandro Mare| Fotboll, Norge - Elitserien
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Norge i en match mellan Molde - Kristiansund!

Molde - Kristiansund
Premiär omgång i Norska högsta ligan och denna säsong står Molde som favoriter till att vinna serien. Förra säsongen slutade man på andra plats bakom Bodo/glimt som lyckades att göra en super säsong då man vann 26/30 matcher!

Molde har gjort en bra försäsong där man har mött blandat motstånd men innan dess gick man långt i Europa League där man överaskade och slog ut Hoffenheim i 16-delsfinalen men åkte sedan ut mot Granada i 8-delsfinalen på grund av målskillnad. Molde visade ändå klass och att man kunde stå upp mot lag från en av dem bästa ligorna i Europa.

Kristianstund slutade på 5e plats förra säsongen men jag tror inte man kan upprepa den bedriften efter att ha tappat sin bästa målskytt Amahl William Pellegrino som ensam stod för hela 25 mål, detta var drygt hälften av Kristianstund mål. Tappet på Pellegrino har fått en omdelbar verkan då man inte lyckats göra ett enda mål på dem 4 matcherna som man har spelat under försäsongen. Hur det har gått i dem 4 matcherna? Man har förlorat 3 och kryssat 1 (0-4, 0-3, 0-0 och 0-3)

Premiär är alltid premiär men sköter Molde sina kort rätt så ska man inte ha några problem med att vinna dagens match. Mitt speltips är att Molde vinner och insats 4 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →