Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

KV Mechelen - St. Gilloise

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgiska högsta division mellan KV Mechelen - St. Gilloise!

KV Mechelen – St. Gilloise
Mechelen gjorde helt okej insats förra säsongen där man hamnade mitt i tabellen. Laget har fått en tuff start denna säsong och redan förlorat 3 av 4 matcher. Idag möter man nykomling St. Gilloise och lär gå för en vinst. Mechelen har redan hunnit förlora en match mot en annan nykomling (Seraing) därför är det extra viktigt att man försöker plocka alla 3 poäng idag.

Med det sagt så kommer det definitivt inte bli enkelt, lättare sagt än gjort. St. Gilloise har startat säsongen riktigt bra och vunnit 3 av 4 matcher, knappa förlusten kom i slutet av matchen (0-1) mot seriefavoriten Club Brugge. Det var lagets första förlust på senaste 23 spelade matcher (alla turneringar inkluderade). Jag är verkligen imponerad av St. Gilloise sätt att spelar på då laget sällan kliver av planen mållöst. St. Gilloise har på bortaplan snittat 2.77 gjorda mål/match i sina 9 senaste ligamatcher!

Jag lutar mitt spel mer mot en bortavinst men väljer istället att lira ett målspel. Mechelen är inte alls ofarliga framåt och gjort mål på hemmaplan i 8 raka ligamatcher men laget har också släppt in mål i samtliga där man har ett snitt på 2 insläppta mål/match. Senast lagen möttes var för 2 år sen i belgiska andra ligan och då förlorade Mechelen med hela 5-0!

Mitt speltips i denna match är St. Gilloise över 1.5 mål i matchen och 2.5 units som insats!

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn