Speltips

speltips, tips, odds, betting, fottboll, la liga

Real Sociedad - Mallorca

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Dagens speltips hittar ni i La Liga mellan Real Sociedad - Mallorca!

Real Sociedad - Mallorca
Hemmalaget har hittat formen och kommer till det här mötet med 4 raka ligavinster! Senast med 2-1 vinst borta mot Celta Vigo där man hade bud på fler mål. Sociedad har också gått bra i Europa League där man toppar tabellen med full pott efter 4 vinster, man slog bland annat Man United med 1-0 på Old Trafford!

Mallorca ligger på 13 plats och har faktiskt gjort det helt okej hittills, men poängen kommer oftast mot lag från nedre halvan av tabellen. Tittar vi historiskt brukar Mallorca vara ganska dåliga på bortaplan. År 2012 vann man 2/19 matcher och åkte ner till Segunda Division fram till 2019 man tog klivet tillbaka till La Liga. Det året vann man 1/19 bortamatcher och åkte ner igen. Tog sig tillbaka till La Liga 2021 och lyckades vinna 3/19 matcher. Man ser ett tydligt mönster att poängen kommer allt som oftast på hemmaplan!

Det kommer troligtvis bli en tuff match för Sociedad idag då Mallorca har ett ganska stabilt försvarsspel numera, men Sociedad är vassare och med hemmapublik i ryggen känns en vinst inte alls långsökt! Jag satsar 3 units på Socidad vinner idag!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →