Speltips

spelitps, tips, odds, betting, fotboll

Seraing - Union St Gilloise

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgien mellan Seraing - Union St Gilloise!

Seraing – Union St Gilloise
Seraing ligger näst sist i tabellen och har varit speciellt dåliga på hemmaplan med raden 0-1-5 och 1-10 i målskillnad! 0-4 mot Genk, 0-2 mot Club Brugge och nu kommer ännu ett topplag med bra form på besök.

Gilloise har ryckt upp sig rejält och är i riktigt bra form! Laget har tagit sig vidare i Europa League genom att vinna gruppen med en match kvar att spela. Gilloise gjorde en stark insats i senaste ligamatchen mot topplaget Club Brugge där man fick en tidig utvisning på Adingra efter 14 minuter spel, Brugge fick en straff som man satte och 0-2 vart ett faktum. Trots en tidig uppförsbacke och 0-2 underläge kunde Gilloise få med sig 2-2 när slutsignalen gick! Innan dess hade Gilloise 5 raka ligavinster där man dessutom gjort minst två mål i varje!

Förra säsongen förlorade Seraing båda inbördes matcherna med 4-0 och 4-2. Det kommer troligtvis vara lite tightare idag men visst ska bortalaget ha en bra chans till att vinna. Jag satsar 2.5 units till oddset 1.57!


För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →